Pravila korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela portala Oceniprofesora.com i svih njegovih delova, automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, pa se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem Oceniprofesora.com portala, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti. Nijedan deo Oceniprofesora.com portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje Oceniprofesora.com portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Portal Oceniprofesora.com sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice. Portal Oceniprofesora.com sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje Oceniprofesora.com portala koristite na vlastitu odgovornost i portal Oceniprofesora.com se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup Oceniprofesora.com portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je svim uzrastima. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava Oceniprofesora.com portala i podložno je tužbi. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Oceniprofesora.com, partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ukoliko smatrate da je Oceniprofesora.com povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom utvrđivanju istinitosti sadržaja žalbe. Portal Oceniprofesora.com sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Portal Oceniprofesora.com linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala. Portal Oceniprofesora.com štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri. Portal Oceniprofesora.com se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika. Portal Oceniprofesora.com može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke portal Oceniprofesora.com koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, kako bi na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje.

Portal Oceniprofesora.com obavezuje se da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati, niti distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka. Portal Oceniprofesora.com se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila Oceniprofesora.com portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Portal Oceniprofesora.com zadržava pravo da bez najave promeni pravila. O važnim promenama i dopunama portal Oceniprofesora.com može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.

Slanje nove lozinke


Molimo Vas da upišete e-mail Vašeg naloga.
Ovo polje je obavezno
CAPTCHA Image [ Promeni sliku ]
Ovo polje je obavezno
Kliknite na dugme POŠALJI da bismo
Vam poslali novu lozinku na e-mail.