Student

Pravila korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela portala Oceniprofesora.com i svih njegovih delova automatski prihvatite sva aktuelna pravila korišćenja. Ni jedan deo portala Oceniprofesora.com ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih. Portal Oceniprofesora.com sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.

Sadržaj portala Oceniprofesora.com koristite isključivo na vlastitu odgovornost te portal ne snosi odgovornost za eventualne štete nastalog korištenjem sadržaja portala.

Pristup portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta. Oceniprofesora.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ukoliko smatrate da je Oceniprofesora.com povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Oceniprofesora.com sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Oceniprofesora.com linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala. Oceniprofesora.com štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.

Saznaj više >>

Dodaj profesora/asistenta


Molimo Vas da popunite formular za dodavanje profesora/asistenta.
Ovo polje je obavezno
Ovo polje je obavezno
Ovo polje NIJE obavezno
zvanje profesora
Ovo polje je obavezno
CAPTCHA Image [ Promeni sliku ]
Ovo polje je obavezno  

Kakao bi uspešno dodali profesora/asistenta morate PRIHVATITI pravila korišćenja.

Da, PRIHVATAM navedena pravila korišćenja.
Kliknite na dugme DODAJ
kako bi završili proces dodavanja profesora/asistenta.